Editorial Policies

Focus and Scope

AITEL adalah salah satu wadah yang digunakan untuk menampung hasil penelitian dari mahasiswa, bisa berupa hasil Tugas Akhir, PKM (Program Kreativitas Mahasiswa), maupun penelitian lainnya, yang dituangkan dalam bentuk artikel ilmiah/jurnal. AITEL berfokus pada tiga bidang minat yaitu, Sistem Komunikasi dan Informasi, Sistem Kontrol dan Elektronika, Sistem Tenaga.

Section Policies

Articles

Checked Open Submissions Checked Indexed Checked Peer Reviewed

Open Access Policy

This journal provides immediate open access to its content on the principle that making research freely available to the public supports a greater global exchange of knowledge.

Archiving

This journal utilizes the LOCKSS system to create a distributed archiving system among participating libraries and permits those libraries to create permanent archives of the journal for purposes of preservation and restoration. More...